Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Blog over de Airlodge: slapen met uitzicht op de sterrenhemel!

5 redenen om een Airlodge te kiezen!

Dé nieuwe accommodatie van Vacanceselect: de Airlodge. Wie op een van de campings van deze site aankomt, herkent deze eyecatcher direct. Het is dan ook niet iedere dag dat je een campingverblijf tegen het lijf loopt die bestaat uit twee verdiepingen. Misschien wil jij tijdens jouw vakantie niet in het middelpunt van de belangstelling staan, maar er zijn 5 redenen om voor een Airlodge te kiezen, waardoor je dit al snel vergeet!

1. Extra ruimteairlodge balkon

Een van de grootste en meest logische redenen om te kiezen voor een Airlodge is de extra ruimte. Hoewel de lodge net als veel andere luxe tenten geschikt is voor slechts vier personen, geeft de extra verdieping je wel net dat beetje meer ruimte. Hierdoor kun je bijvoorbeeld boven ruim om je eigen bed heenlopen en kun je beneden lekker rustig zitten. Daarnaast zorgt dit ook nog eens voor extra privacy: ook binnen je eigen gezinnetje heb je wel eens behoefte aan een beetje ruimte voor jezelf.

2. Compleet ingerichte keuken

airlodge keuken

Een ruime inrichting, betekent ook een voor campingbegrippen ruime keuken. De keuken is dan ook compleet ingericht met een koelkast, een kookplaat en stromend water! Daarnaast heb je in de keukenkastjes voldoende ruimte om spullen op te ruimen: niet meer iedere dag de boodschappen doen. Daarnaast kun je gezellig met zijn allen aan tafel eten!

3. De kinderen slapen in een bedstee

airlodge beneden

Hoe leuk is dat? Geen eigen tentje buiten, maar lekker warm binnen het store canvas in een echte bedstee slapen! Niet alleen bespaart dit je van koude nachten: het is ook gewoon superknus! In de bedstee vind je een groot en comfortabel matras: ook de kinderen slapen hier net als thuis! En ’s ochtends schuif je zo direct uit je bedstee aan tafel voor het ontbijt! Als dat geen goede reden voor de Airlodge is..

 4. Het ware kampeergevoel

De tent mag dan twee verdiepingen hebben, het is en blijft een echte tent. Dit betekend dat de buitenkant bestaat uit stoer en stevig canvas. En het leuke van canvas is, dat je het open kunt vouwen! Hierdoor kun je dus je leefruimte nog een stukje groter maken! Bovendien heeft de Airlodge zowel een terras, als een balkon waarom je heerlijk kunt genieten van het campingleven en ’s avonds, wanneer je in de keuken staat kun je de kinderen op het terras makkelijk in het oog houden.

5. Eigen sanitair

Dit is voor mij toch wel de grootste plus van een Airlodge, of van een van de andere “glamping’-accommodaties: het eigen sanitair. Zo hoef je nooit meer in het donker met een zaklamp in de ene hand en een toiletrol in de andere op zoek naar het campingtoilet. En ook de extra privacy van een eigen sanitair kan hierin niet prettig genoeg zijn ;).

En? Al overtuigd? Bekijk dan snel het aanbod! Mocht je toch nog iets meer willen weten, dan vind je alle informatie hier.

Wil jij jouw glamping ervaringen met ons delen?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Pagina delen

Airlodge kenmerken

  • 24 m2
  • 4 personen

 

 Ruime, houten accommodatie

 Twee verdiepingen

 Compleet ingericht

 Eigen badkamer

Blog categorieën

Laguna Village - Airlodge.nl
7,2

Laguna Village

Adriatische kust, Italië

  • Waterpret
  • Aan het zandstrand
  • Prachtige omgeving

Camping Laguna Village ligt midden in het groen en op steenworp afstand van de Adriatische Kust. De camping heeft een zwemparadijs dat geschikt is voor zowel jong als oud.

Airlodge.nl