Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Blog over de Airlodge: slapen met uitzicht op de sterrenhemel!

5 redenen om een Airlodge aan het strand te kiezen!

De airlodge, een prachtige accommodatie waar je in luxe verblijft. De accommodatie is volledig ingericht met keuken, badkamer en toilet. De voorzieningen in de airlodge zijn compleet uitgerust om jouw verblijf compleet te maken. Beneden slapen de kinderen heerlijk in de knusse bedstee, terwijl je boven romantische avonden samen kunt beleven met uitzicht op het landschap en sterrenhemel. Nu is de vraag, naar wat voor uitzicht ben je op zoek?
Kies voor een uitzicht op het strand! In dit blog geef ik je 5 redenen om een airlodge te boeken aan een strand.

Leuke activiteiten aan het strand

Aan het strand van een meer of zee zijn er natuurlijk heel veel activiteiten te beleven samen met de kinderen. Je kunt een frisbee overgooien samen met de kinderen of de kinderen kunnen een balletje schoppen samen met vrienden of lekker volleyballen op het strand. Naast activiteiten op het droge, zijn er natuurlijk ook veel dingen die je op het meer of de zee kunt doen. Neem bijvoorbeeld je surfplank mee en roetsj over de golven. Of huur samen met de familie een paar kano’s om lekker een middag te peddelen op het water. En vergeet natuurlijk ook niet je snorkelset mee te nemen en ontdek de diepe wateren.

Snorkelen aan het strand

Foto via Cheapsurfgear.com

Met 1 voet in het zand

Op sommige campings in ons aanbod bieden ze airlodges direct aan of zelfs op het strand aan. Daardoor ben je maar een paar stappen van het strand verwijderd en sta je zo met één voet al in het zand. Hoe ideaal is dat! Je hoeft niet meer al die strandspullen te sjouwen voor een dagje op het strand. Je pakt gemakkelijk wat je nodig hebt en voor je het weet lig je al in het water of op het strand lekker te zonnen.

Genieten van de rust

Elke Airlodge heeft een houten terras met tuinmeubilair. Dat staat garant voor gezellige en zwoele avonden, maar ook voor rustige en relaxte middagen voor als je even wilt genieten van de rust en de omgeving. Stel je eens voor, je zit met een lekkere cocktail op het terras met uitzicht op zee. Daarnaast lig je heerlijk onder de zon en tegelijkertijd kun je een oogje op de kinderen houden. In de avond kun je samen met het gezin lekker barbecueën op het terras en vertellen jullie elkaar de leukste verhalen.

Cocktail aan het strand

Volop waterplezier

Wat is een van de populairste activiteiten die je doet op vakantie? Dat is natuurlijk zwemmen! Het voordeel wat je hebt als je voor een Airlodge kiest aan het strand, is dat je binnen een paar minuten zo het water in kan duiken. Naast dat de camping aan het strand ligt, heeft het zelf natuurlijk ook een zwembad. De kinderen hebben dus ook de optie om een dagje naar het zwembad te gaan en daar alle glijbanen en speeltoestellen uit te proberen.

Adembenemend uitzicht

Wat is nou mooier dan uitzicht op het strand met het water en de natuur op de achtergrond. De boven verdieping van de Airlodge zorgt ervoor dat je vanuit een hoger punt het uitzicht kunt bewonderen. Je waait even lekker uit aan het strand en verliest jezelf even in het uitzicht. En omdat je tegen de avond aan het strand zit, kun je natuurlijk elke dag volop genieten van een prachtige zonsondergang. Wat is er romantischer en mooier dan samen genieten van de zon die onder gaat. En of dit niet het laatste was, kun je samen vanuit de slaapkamer volop genieten van het uitzicht op de sterrenhemel.

Zonsondergang aan het Gardameer

Wil jij jouw glamping ervaringen met ons delen?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Airlodge.nl