Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Blog over de Airlodge: slapen met uitzicht op de sterrenhemel!

Vacanceselect

Als je op zoek bent naar een specialist die alles weet van campings, glampings en vakantieparken, dan ben je bij Vacanceselect aan het goede adres. Vacanceselect begon 30 jaar geleden met een kleine camping aan het Gardameer in Italië. Toen nog klein, maar inmiddels een grote camping. De eigenaar, Loek van de Loo, heeft sindsdien meerdere accommodaties aan het mooiste van Italië verhuurd en dat kenmerkte het begin van Vacanceselect.

Twee pijlers die hoog in het vaandel staan bij Vacanceselect, zijn gastheerschap en gastvrijheid. Deze pijlers worden doorgevoerd in alle bestemmingen waar Vacanceselect accommodaties heeft. Dat zijn er inmiddels 51, verdeeld over 8 Europese landen. Deze worden niet zomaar door Vacanceselect geselecteerd, maar ze worden nauwkeurig geselecteerd op kwaliteit, gastvrijheid, ligging en ambiance. Er worden regelmatig nieuwe bestemmingen toegevoegd!

Ben je op zoek naar een gezellige, familiegerichte camping? Dan vind je die bij Vacanceselect.

Pagina delen

Blu International Camping - Airlodge.nl
8,7

Blu International Camping

Rome, Italië

  • Familiegericht
  • Aan het Bolsenameer
  • Groot zwembad

Familiecamping Blu International Camping ligt aan het Bolsenameer! In de avond geniet je samen met het gezin van lekkere streekgerechten onder het genot van een glas wijn.

Airlodge.nl