Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Blog over de Airlodge: slapen met uitzicht op de sterrenhemel!

De trend Glamping is een aantal jaar geleden ineens opgedoken. Er kwam meer vraag naar luxe op kampeergebied, want mensen hadden minder interesse in het kamperen met een eigen tent. Daar kwam Glamping uit voort. Het begon allemaal met de bungalowtenten die je kon boeken en die ja volledig ingericht voor je klaarstonden op de camping, maar echt luxe kamperen was dit nog niet. Voordat iemand het wist, ontstonden er grote lodges en tenten waarbij je kunt genieten van alle luxe van een hotelkamer, maar dan op de camping!

Keuze voor iedereen

Glamping is niet een trend geweest dat alleen maar voor families interessant was. Er komen steeds meer nieuwe concepten om glamping aan iedereen aan te kunnen bieden. De grote lodgetenten zijn ideale accommodaties voor families. Er zijn meerdere slaapvertrekken, een woonruimte en een volledig ingerichte keuken. Je hoeft niet meer te koken of een gaspitje en je hoeft niet meer met je toilettas naar de douches te lopen, want je hebt zelfs een eigen badkamer in de tent.

Maar kleine families of stellen mogen we niet vergeten natuurlijk! Een Cubesuite is een perfecte accommodatie is voor een vakantie met z’n tweeën. Een romantische vakantie in deze accommodatie is gegarandeerd. De Cubesuite wordt ook wel een hotelkamer op de camping genoemd. Het is een perfecte accommodatie voor twee personen of met een klein kindje.

In welke van de glamping accommodaties zou jij wel willen overnachten? Bekijk het hele aanbod op Glamping!

Pagina delen

International Etruria - Airlodge.nl
7,8

International Etruria

Toscane, Italië

  • Middenin Toscaans landschap
  • Aan de kust
  • Sportactiviteiten

Camping International Etruria heeft een prachtige ligging aan de Middellandse Zee. En bezoek met het gezin het nabij gelegen pretpark "Cavallino Matto".

Airlodge.nl