Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Blog over de Airlodge: slapen met uitzicht op de sterrenhemel!

De Airlodge is niet de luxe lodgetent in het assortiment van Vacanceselect. Veel Vacanceselect campings hebben verschillende luxe lodges die zij als accommodatie aanbieden aan vakantiegangers. Lodges worden steeds populairder onder de Nederlandse vakantiegangers, je hebt al het gemak en alle luxe van een hotelkamer. Het grote verschil is natuurlijk dat je midden op de camping zit.

Eigen keuken en sanitair

Lodgetenten zijn heerlijke accommodaties voor families. Er zijn meerdere slaapvertrekken, een compleet ingerichte keuken en in vele lodges heb je beschikking over een eigen badkamer! Je hoeft je tijdens een vakantie in een lodgetent geen zorgen te maken over het heen en weer rennen van de tent naar het toiletgebouw. Je hebt alles bij de hand.

Soorten lodgetenten

Het assortiment van lodgetenten wordt steeds groter en de soorten verschillen ook in luxe. Je kunt bijvoorbeeld een lodgetent boeken waar je je eigen sanitair hebt verschillende slaapvertrekken en een grote veranda waar de kinderen op kunnen spelen en waar je kunt genieten van een heerlijk drankje terwijl de zon ondergaat. Als je nog iets meer luxe wilt, is een lodgesuite een ideale keuze. In een lodgesuite staat een groot hemelbed en voor nodige romantiek en rust, een luxe bad op pootjes.

Houd je van avontuurlijk kamperen? Dan is de safaritent zeker wat voor jou! Deze tent is gebaseerd op de tenten van avonturiers die naar Afrika gingen om het ‘onbekende land’ te ontdekken. In deze tent krijgen jij en de kinderen dat gevoel ook zeker.

Op het moment dat je op de camping aankomt, staat de tent helemaal ingericht al voor je klaar. Een ideale start van de vakantie!

Op de website van Lodgetent vind je alle informatie die je wilt over de lodgetenten.

8

Domaine de Chaussy

Familie Schiedam, 20 mei 2019

Kindvriendelijke camping

Ervaring

Kindvriendelijke camping met verschillende zwembaden en genoeg te doen

Tips in de omgeving

De plaatsjes balazuc en vogue, kanoën en de vele grotten in de buurt. Ook chateau de Montreal is het bezoeken waard

Bezocht Domaine de Chaussy in september 2018 met gezin.

Bestemming bekijken
Centro Vacanze San Marino - Airlodge.nl
7,3

Centro Vacanze San Marino

San Marino, Italië

  • Aan de Adriatische Kust
  • Topfaciliteiten
  • Veel sportfaciliteiten

Camping Centro Vacanze San Marino ligt vlakbij het historische San Marino. De stad staat bekend om zijn kleine Italiaanse restaurantjes waar je uitzicht hebt op de Adriatische kust.

Pagina delen

Airlodge.nl