Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Blog over de Airlodge: slapen met uitzicht op de sterrenhemel!

De Airlodge is niet de luxe lodgetent in het assortiment van Vacanceselect. Veel Vacanceselect campings hebben verschillende luxe lodges die zij als accommodatie aanbieden aan vakantiegangers. Lodges worden steeds populairder onder de Nederlandse vakantiegangers, je hebt al het gemak en alle luxe van een hotelkamer. Het grote verschil is natuurlijk dat je midden op de camping zit.

Eigen keuken en sanitair

Lodgetenten zijn heerlijke accommodaties voor families. Er zijn meerdere slaapvertrekken, een compleet ingerichte keuken en in vele lodges heb je beschikking over een eigen badkamer! Je hoeft je tijdens een vakantie in een lodgetent geen zorgen te maken over het heen en weer rennen van de tent naar het toiletgebouw. Je hebt alles bij de hand.

Soorten lodgetenten

Het assortiment van lodgetenten wordt steeds groter en de soorten verschillen ook in luxe. Je kunt bijvoorbeeld een lodgetent boeken waar je je eigen sanitair hebt verschillende slaapvertrekken en een grote veranda waar de kinderen op kunnen spelen en waar je kunt genieten van een heerlijk drankje terwijl de zon ondergaat. Als je nog iets meer luxe wilt, is een lodgesuite een ideale keuze. In een lodgesuite staat een groot hemelbed en voor nodige romantiek en rust, een luxe bad op pootjes.

Houd je van avontuurlijk kamperen? Dan is de safaritent zeker wat voor jou! Deze tent is gebaseerd op de tenten van avonturiers die naar Afrika gingen om het ‘onbekende land’ te ontdekken. In deze tent krijgen jij en de kinderen dat gevoel ook zeker.

Op het moment dat je op de camping aankomt, staat de tent helemaal ingericht al voor je klaar. Een ideale start van de vakantie!

Op de website van Lodgetent vind je alle informatie die je wilt over de lodgetenten.

10

Ca’ Pasquali

Engberts, 20 mei 2019

Altijd wel iets te doen

Ervaring

Mooie nette schone camping waar van alles te doen is. Jong en oud kunnen tot rust komen maar ook veel ondernemen. Strand super dichtbij. Kortom echt een aanrader!

Tips in de omgeving

Venetië en de markt in Cavallinno

Bezocht Ca’ Pasquali in augustus 2018 met gezin.

Bestemming bekijken

Domaine de Chaussy

Ardèche, Frankrijk

  • Vijf zwembaden met glijbanen
  • Eigen sanitair en keuken
  • Levendige omgeving

In een safaritent of Airlodge verblijven kan op Domaine de Chaussy. Er zijn wel vijf zwembaden dus waterpret genoeg!

Pagina delen

Airlodge.nl