Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Blog over de Airlodge: slapen met uitzicht op de sterrenhemel!

Airlodges in de buurt van Rome

Ben je op zoek naar de perfecte combinatie tussen een relaxte vakantie op de camping en cultuur snuiven in een grote stad? En doe je dit dan het liefst ook nog in een beetje luxe? Dan heb ik de perfecte campings voor je gevonden. In dit blog vertel ik over twee campings met airlodges in de buurt van Rome.

Blu International Camping

Aan het Bolsenameer ligt Blu International Camping. Hier worden jij en je familie ontvangen door het gastvrije en vriendelijke campingpersoneel. Je geniet hier van een heerlijke zonvakantie aan het strand van het prachtige meer of aan het zwembad. ’s Avonds geniet je van een heerlijk a la carte diner op het terras van het bijhorende restaurant. Na je buikje rond te hebben gegeten borrel je nog even na op het terras van je luxe airlodge vanaf waar je uitkijkt op een schitterende sterrenhemel. Moe, maar voldaan, duik je ’s nachts je comfortabele bed in.

Blu International Camping is de perfecte uitvalsbasis voor een dagje Rome. Zo kom je ook aan de nodige dosis kunst en cultuur tijdens je vakantie. Met de auto is het nog geen twee uur rijden. Wanneer je geen auto tot je beschikking hebt, kun je ook met de trein.

Camping Europing

Ook op camping Europing slaap je ’s nachts heerlijk in je luxe airlodge. De camping bevindt zich in een bosrijke omgeving, dus in de zomer zijn er genoeg schaduwplekjes te vinden om even af te koelen, maar je kunt natuurlijk ook gewoon lekker de zee of het zwembad induiken. Op de camping zelf is meer dan genoeg te beleven. Daag elkaar uit voor een potje tennis of voetbal of leef je zelf uit in de fitness. Je hoeft de camping eigenlijk niet meer af, maar met Rome op slechts honderd kilometer afstand is het toch de moeite waard de camping een dagje te verlaten. Je kunt natuurlijk met de auto naar Rome rijden, maar vanaf het bijgelegen stadje Tarquinia is Rome ook goed per trein bereikbaar

Wil jij jouw glamping ervaringen met ons delen?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Airlodge.nl