Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Blog over de Airlodge: slapen met uitzicht op de sterrenhemel!

Beoordelingen

Lees hier de ervaringen van anderen!

Beoordelingen

Lees hier de ervaringen van anderen!

Wil jij graag weten wat anderen van een vakantie in een Airlodge vonden? Op onze beoordelingspagina lees je alles over hun ervaring en weet je meteen waar je aan toe bent tijdens je vakantie in een Airlodge.

31 beoordelingen gevonden met een gemiddelde van 8.9

8

Weekend

Familie Koster, 20 mei 2019

Heerlijke vakantie gehad

Ervaring

Door de verschillende accommodaties op het park. De keuze is hierin groot en divers. De service en het personeel van de camping is vriendelijk en top. Ze helpen je bij tegenkomende problemen. Zwembad is keurig en er is constant een badmeester aanwezig. Het restaurant is groot opgezet en biedt de service dat je een bestelling van de gehele menukaart mee kan nemen naar je accommodatie.

Tips in de omgeving

De boulevard aan de overkant van de camping, plaats Salo. Als je met de auto bent kan je veel plaatsen rondom het Gardameer bereiken, zoals Verona en Sirmione. Je kan met de boot vanuit Salo over het Gardameer heen naar verschillende plaatsen. Zwemmen in het Gardameer op een zonnige, warme dag.

Bezocht Weekend in oktober 2018 met gezin.

Bestemming bekijken
10

Molino a Fuoco

Familie van Oijen , 20 mei 2019

Gezellige vakantie gehad

Ervaring

De sfeer is fijn, gezellig. De ligging ook goed, aan strand en veel bezienswaardigheden om naar uit te wijken. Het winkeltje is de hele dag open en super fijn personeel. Het restaurant is erg goed en betaalbaar.

Tips in de omgeving

Veel kleine dorpjes maar ook leuke steden binnen bereik. De kust is mooi.

Bezocht Molino a Fuoco in september 2018 met gezin.

Bestemming bekijken
9

Molino a Fuoco

Familie van der Schoot, 20 mei 2019

Geweldige vakantie

Ervaring

Het was in een woord geweldig. Voor ons zeker voor herhaling vatbaar. Het restaurant was ook super super. Alle dagen daar gegeten en iedere keer klasse, een ster waardig.

Tips in de omgeving

Piombino, Populania, Bolgheri, Castagneto Carducci.Genua, Volterra

Bezocht Molino a Fuoco in september 2018 met gezin.

Bestemming bekijken
8

Orbetello Village

Familie Voskuil, 20 mei 2019

Mooie locatie

Ervaring

De camping ligt op een mooie locatie. Dichtbij het strand en de ligging van de safaritentennis prima. Op de camping is alles wat je nodig hebt. Een winkeltje, barretje, restaurant, zwembad en speeltuintjes.

Tips in de omgeving

Het strand is al mooi. Het plaatsje porto s Stefano is een mooi havenplaatsje. Overal zijn uitzichtpunten en de plaatsjes orbetello en porto Ercole is leuk om een bezoekje te brengen.

Bezocht Orbetello Village in september 2018 met partner.

Bestemming bekijken
8

Orlando in Chianti

Familie Hiemstra, 20 mei 2019

Enorm naar ons zin gehad!

Ervaring

Erg gastvrij, mooie ligging tussen de wijngaarden. Super gericht op de gast om het die naar de zin te maken. Voor een camping een erg goed restaurant.

Tips in de omgeving

De natuur. Voor racefietsers de uitdagende omgeving met steile beklimmingen. In het dorp Montemuro op 2,5 km afstand zit een erg goed restaurant met een geweldige gastheer. Verder zijn Sienna en Florence dichtbij. Florence is per trein prima te bereiken.

Bezocht Orlando in Chianti in september 2018 met gezin.

Bestemming bekijken
9

Orlando in Chianti

Familie Pisters, 20 mei 2019

Veel te doen!

Ervaring

Prachtige omgeving; veel leuke activiteiten voor kinderen (in het Nederlands), ook buiten het hoogseizoen; mooie zwembaden; restaurant met veel keuze en redelijke prijzen.

Tips in de omgeving

Florence, Sienna, Arrezo, dorpjes in Chianti streek, wijnmakers.

Bezocht Orlando in Chianti in september 2018 met gezin.

Bestemming bekijken
10

Panorama Gulperberg

Familie Jans, 20 mei 2019

Leuke vakantie gehad

Ervaring

Omdat het gewoon een hele leuke camping is,en de bediening van het restaurant was ook heel aardig, en als je wat nodig hebt, komen ze het direct brengen of maken,want wij hadden een plankje voor onze motor gevraagd,en even later stond meneer al bij ons om het plankje te brengen. Helemaal toppie.

Tips in de omgeving

Alles

Bezocht Panorama Gulperberg in augustus 2018 met gezin.

Bestemming bekijken
10

International Etruria

Familie Boerjan, 20 mei 2019

Ideale camping

Ervaring

Voor ons was alles aanwezig, zorgeloos in de buitenlucht logeren met toch alle luxe. Prachtig nieuw zwembad én aan het strand gelegen. Sanitaire blokken werden zeer goed onderhouden.

Tips in de omgeving

We zijn maar 1 dagje van de camping geweest vermits we er maar een weekje waren. Je moet wel meteen even rijden voor bezienswaardigheden.

Bezocht International Etruria in september 2018 met gezin.

Bestemming bekijken

Geef een beoordeling

Via onderstaand formulier geeft u ons een cijfer en kunt u een beoordeling insturen:
  • Vul maand en jaartal in
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Airlodge.nl