Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Blog over de Airlodge: slapen met uitzicht op de sterrenhemel!

De leukste bespaartips voor jouw volgende vakantie

We kunnen er niet meer omheen, de restaurants zijn al maanden dicht en ook een middagje winkelen zit er niet meer in. Afgezien van het online winkelen zijn er niet veel manieren om ons geld tijdens de lockdown nog te besteden. Hierdoor zijn wij allemaal automatisch meer gaan sparen. Maar wat is er nu leuker dan dit geld op zij te zetten voor een gave vakantie onder de sterren? In deze blog zet ik de leukste bespaartips voor jouw volgende vakantie op een rij. Lees je mee?

Kies een spaardoel

Alle motivatie om geld te sparen valt of staat met een spaardoel. Kies voor jezelf een gave vakantie uit waar jij jouw geld voor aan de kant wilt leggen. Hang een aantal leuke foto’s op van dat land zodat jij altijd kunt zien waar je voor aan het sparen bent. Het is ook mogelijk om in jouw bankrekening een aparte ruimte te maken waar jij het geld voor de vakantie naartoe boekt. Zo kun jij precies zien hoever jij al bent. Voor je het weet heb je genoeg gespaard om die reis van jouw leven te maken!

Impressie spaardoel, Een van de leukste (be)spaar tips voor jouw volgende vakantie
Foto van Juliana Kozoski via Unsplash

Verkoop spullen

Nu wij allemaal binnenzitten is het eens tijd voor de grote schoonmaak. Welke dingen heb jij eigenlijk niet meer nodig of waar wil jij graag vanaf? Maak mooie foto’s en verkoop al jouw spullen op marktplaats. Het levert jou meer ruimte in jouw huis op en het is ook nog eens heel goed voor de portemonnee. Een echte win-win situatie.

Gun jezelf leuke dingen

Om het sparen leuk te houden is het heel belangrijk dat jij jezelf af en toe eens verwent. Koop die leuke trui of dat paar schoenen waar je al tijden over droomt. Één aankoop betekent niet dat je gefaald hebt tijdens het sparen, het betekent juist dat jij goed aan jezelf gedacht hebt. Die leuke vakantie is het einddoel maar intussen kun je nog wel genieten van andere kleine dingen.

Impressie kleding verkopen
Foto van Nimble Made via Unsplash

Weekboodschappen

In plaats van elke dag een paar kleine boodschappen te halen kun je het beste aan het begin van de week een lijstje maken. Je kunt dan rekening houden met de aanbiedingen, daarnaast kun je ervoor zorgen dat je niet elke dag heen en weer hoeft. Dit bespaart jou ook heel veel tijd. Nog een leuke tip, het is een goed idee om eens in de zoveel tijd een gerecht uit jouw droomland te bereiden. Hiermee zorg jij dat de motivatie hoog blijft en wordt dat sparen een eitje voor jou.

Impressie wekelijkse boodschappen
Foto van Maddi Bazzocco via Unsplash

Wandel

Het spreekt voor zich dat we in een lockdown allemaal wat meer binnenzitten. Er wordt dan ook gesproken over de coronakilo’s. Een goede aanrader is dan ook om zoveel mogelijk te wandelen naar de bestemmingen om de hoek. Pak niet de auto als je naar de supermarkt gaat, maar loop of fiets eens een keer voor die boodschappen. Het is goed voor jouw gezondheid en het is ook nog eens heel goed voor de portemonnee.

Impressie wandelen naar de winkel, één van de leukste (be)spaar tips.
Foto van Alvin Mahmudov via Unsplash

Is het jouw droom om onder de sterren te slapen in een prachtige airlodge? Kijk dan bij ons aanbod en vind jouw droombestemming.

Wil jij jouw glamping ervaringen met ons delen?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Airlodge.nl