Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Blog over de Airlodge: slapen met uitzicht op de sterrenhemel!

De grote broer van de Airlodge: de Airdreamer

Ben je fan van kamperen, maar vind je het soms vervelend om met je handdoek en toilettas over de camping naar de douche te lopen? Of vind je het toch fijner om in een bed te stappen in plaats van op een opgeblazen luchtbed te slapen? Dan is glamping voor jou de ideale oplossing. Met glamping beleef je het ultieme vakantiegevoel, maar dan op een luxe manier. In dit blog vertel ik over de Airlodge, een super-de-luxe accommodatie om te verblijven, en over de nieuwe Airdreamer, die een nog betere balans tussen camping en luxe heeft.

Airlodge

De Airlodge is een bijzondere plek om te verblijven. Je krijgt namelijk bijna het idee dat je in een appartement of vakantiehuisje slaapt. De Airlodge heeft twee verdiepingen met een eigen keuken en eigen sanitair. Geen wandeltocht naar het sanitairgebouw van de camping meer! Er is voldoende ruimte in de Airlodge: de keuken is ruim ingericht en er is een grote eethoek. Op de bovenverdieping kun je in je hemelbed stappen en zo beginnen aan een heerlijke nachtrust. De Airlodge doet denken aan een grote, houten, luxe hut. Je beschikt over een eigen terras, waar je lekker met je gezin kunt eten of lekker kunt relaxen in de ligstoelen. Als je verblijft in de Airlodge krijg je het campinggevoel mee, maar heb je toch alle luxe elementen bij de hand!

Airdreamer

En dan hebben we nog de Airdreamer, de ‘grote broer van de Airlodge’. De Airdreamer is de nieuwste glamping innovatie en beschikt over een perfecte balans tussen een tent en een cottage. De Airdreamer heeft net als de Airlodge twee verdiepingen. Je brengt je nacht in de Airdreamer echter door in slaaptenten en hierdoor ervaar je het campinggevoel nóg meer. Dat terwijl je wel geniet van een gezellige eethoek, een terras, een keuken en eigen sanitair! Daarnaast heeft elke slaaptent twee comfortabele bedden. De Airdreamer is knus en daardoor erg gezellig om hier de vakantie met je gezin door te brengen. Het is dus ontzettend luxe, maar tegelijkertijd zal het kampeergevoel niet verminderen! Ben je benieuwd geworden naar de Airdreamer? Kijk dan eens naar camping Weekend aan het Gardameer in Italië, waar ze beschikken over de Airdreamer. In Toscane, op camping Orlando in Chianti, kun je ook genieten van een luxe vakantie in de Airdreamer!

Wil jij jouw glamping ervaringen met ons delen?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Blog categorieën

Pagina delen

9

Europing

Familie de Gier, 20 december 2016

Een echt vakantiegevoel

Europing ligt aan het strand, heeft een heerlijk zwembad. Is merendeel Italiaans en heeft dus meer vakantiegevoel. Restaurant wat simpel maar stadjes in de buurt dekken die behoefte meer dan voldoende.

Omgeving tips

Het achterland is gewoon een museum (gebied van de etrusken van 2500 jaar oud), de stad Tarquinia dat echt gezellig is des avonds en zelfs van oorsprong ouder dan Rome (dus historisch perfect). Rome op nog geen 80 km afstand waardoor je gemakkelijk een dagje Rome kan doen (trein is in de buurt dus zo opstappen en midden in Rome uitstappen).

Bezocht Europing in augustus 2016 met gezin.

Bestemming bekijken

Airlodge.nl