Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Blog over de Airlodge: slapen met uitzicht op de sterrenhemel!

Glamping? Die trend heb je ongetwijfeld wel eens voorbij horen komen. Glamping betekent ‘glamorous camping’, kamperen in alle luxe dus. Bij glamping ervaar je de vrijheid van een camping, gecombineerd met de luxe van een hotel. Glamping accommodaties zijn volledig ingericht en voorzien van comfortabele bedden en een keukenblok met inventaris. In de meeste gevallen beschikken deze luxe accommodaties ook over een privé badkamer. Wanneer je kiest voor glamping zijn wandelingen naar het gemeenschappelijke sanitairgebouw dus verleden tijd!

De Airlodge is een op en top glamping accommodatie. Van alle luxe en comfort voorzien en een opvallende verschijning op de camping! Maar de Airlodge is niet de enige glamping accommodatie uit het assortiment van Vacanceselect. Meer informatie over de grote broer van de Airlodge, de Airdreamer, en over andere glamping accommodaties kun je hier onder vinden. Welke accommodatie past bij jou?

Airlodge.nl