Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Blog over de Airlodge: slapen met uitzicht op de sterrenhemel!

Op deze manieren ga jij op jouw volgende vakantie!

Op het moment dat je op vakantie wilt gaan, heb je de simpele manieren om dit te doen zoals naar een hotel gaan of kamperen. Wil jij out-of-the-box denken en op een bijzondere manier op vakantie gaan? In dit blog vertellen we je meer over de bijzondere ervaringen die er op jou wachten tijdens jouw volgende vakantie!

Een airlodge

Eén van de leukste speciale manieren om op vakantie te gaan, is door gebruik te maken van een airlodge. Een airlodge is eigenlijk een combinatie tussen een huisje en een tent. Dit heeft ermee te maken dat je hierdoor te maken krijgt met de lekkere frisse buitenlucht terwijl je lekker binnen kunt zitten in een soort huisje. In principe heb je hierbij gewoon een huisje die in plaats van normale muren tentdoeken heeft zodat je het gevoel van buiten kamperen. Dé ideale combi voor jouw volgende vakantie!

Een airlodge bij Ca'Pasquali Village

Een reis met de auto

Op het moment dat je op een leuke manier op vakantie wilt gaan, kan het een goede optie zijn om gewoon lekker te gaan rijden met de auto. Zo is het mogelijk om naar een locatie toe te vliegen en te kiezen voor bijvoorbeeld een auto huren Mallorca om hier lekker rond te kunnen rijden. 

Echter kun je ook kiezen voor een auto huren Amsterdam. Door hiervoor te kiezen, is het namelijk mogelijk om ervoor te zorgen dat je de mogelijkheid hebt om lekker overal naartoe te rijden waar je naartoe wilt rijden. Er zijn veel verschillende plekken waar je naartoe kunt gaan als je op zoek bent naar een leuke manier om lekker met de auto te kunnen rijden. Op een eiland rondreiden door hierheen te vliegen en een auto huren Sardinië te kiezen kan ook erg leuk zijn om te doen. 

Vakantiefoto's
Foto van Karim MANJRA via Unsplash

Wild kamperen

Het is ook erg leuk om wild te gaan kamperen. Voordat je dit gaat doen, is het belangrijk om er rekening mee te houden of dit geoorloofd is in een land of niet. In sommige landen is dit wel iets wat je mag doen. Echter is dit niet overal mogelijk. Daarom kan het een goede optie zijn om eerst te kijken waar je dit precies mag doen. 

Als je een mooi land hebt gevonden waar je dit kunt doen, is het mogelijk om je tent op je rug mee te nemen en op die manier lekker te voet te gaan reizen. Door een mooi bos te kiezen, is het mogelijk om door het bos te gaan backpacken. Als het avond is geworden, is het mogelijk om je tent lekker op te zetten en te gaan slapen. Optimaal genieten tijdens jouw (wilde) vakantie!

Hoe ga jij jouw volgende vakantie beleven?

Wil jij jouw glamping ervaringen met ons delen?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Blog categorieën

Pagina delen

10

International Etruria

Familie Boerjan, 20 mei 2019

Ideale camping

Ervaring

Voor ons was alles aanwezig, zorgeloos in de buitenlucht logeren met toch alle luxe. Prachtig nieuw zwembad én aan het strand gelegen. Sanitaire blokken werden zeer goed onderhouden.

Tips in de omgeving

We zijn maar 1 dagje van de camping geweest vermits we er maar een weekje waren. Je moet wel meteen even rijden voor bezienswaardigheden.

Bezocht International Etruria in september 2018 met gezin.

Bestemming bekijken

Airlodge.nl