Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Blog over de Airlodge: slapen met uitzicht op de sterrenhemel!

Op vakantie in een airlodge bij Ca’Pasquali Village

Ben je voor volgend jaar alvast op zoek naar een luxe camping waar je kunt verblijven? En wil je graag vanuit je bed meteen het strand op wandelen? Stop dan nu met zoeken, want Ca’Pasquali Village is precies wat je zoekt. In het zonnige Italië staat deze camping met smart op je te wachten. Uiteraard mét airlodge waarin je prinsheerlijk verblijft. Na het lezen wil je vast en zeker op vakantie in een airlodge bij Ca’Pasquali Village.

Op vakantie in een airlodge bij Ca'Pasquali Village
Foto van Vacanceselect

De airlodge op Ca’Pasquali Village

De airlodge is inmiddels een begrip in de glampingwereld, maar grote kans dat je nog nooit in deze bijzondere accommodatie hebt overnacht. Gaat er bij jou ook geen belletje rinkelen? Dan leggen wij je maar al te graag uit wat je hiervan kunt verwachten op Ca’Pasquali Village. Dit “huisje” met stoffen doek telt twee verdiepingen waarin het hele gezin kan verblijven. Vergelijk het met een boomhut waarvan de bovenkant van glas is. Je kunt daardoor ’s avonds romantisch naar de sterren kijken! Extra fijn: het doek van de airlodge kan worden opgerold, waardoor de gezelligheid van de camping tot in je accommodatie reikt. ’s Ochtends kun je meteen aanschuiven aan de ontbijttafel en genieten van je broodje, terwijl je de zonnestralen door de bomen ziet komen. Dat is het ultieme geluksmoment tijdens je vakantie!

Op vakantie in een airlodge bij Ca'Pasquali Village
Foto van Vacanceselect

Water, water en nog eens water!

Nu je precies weet hoe de airlodge eruit ziet, is het tijd voor de camping zelf. En geloof ons als we zeggen dat je hier niets tekort komt! Op de camping heb je een heel groot zwemparadijs waar je de verschillende glijbanen uit kunt testen. Trek gekregen? Dan bestel je gewoon een lekkere maaltijd. De mensen die even willen uitrusten nemen plaats op een ligstoel aan de zijkant van het zwembad. Hier kun je het prima een middagje uithouden!

Mocht je nog steeds niet genoeg van het water krijgen: Camping Ca’Pasquali Village ligt ook maar een paar kilometer van Venetië vandaan. Deze stad is werkelijk een lust voor het oog. Vaar met een gondel door de kanalen en geniet van de talloze mooie restaurantjes en pleintjes. Of je nu voor de eerste keer Venetië bezoekt of er al vaker bent geweest, deze stad verveelt nooit.

Op vakantie in een airlodge bij Ca'Pasquali Village
Foto van
Rebe Adelaida via Unsplash

Ook op vakantie in een airlodge bij Ca’Pasquali Village? Je bent hier van harte welkom voor een onbezorgd verblijf. Boek dus snel jouw verblijf voor 2022.

Wil jij jouw glamping ervaringen met ons delen?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Airlodge.nl