Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Blog over de Airlodge: slapen met uitzicht op de sterrenhemel!

Op vakantie naar Italië met de kids!

“Als de kids het naar hun zin hebben, dan hebben de ouders dat ook.” Het blijft een feit dat je vakantie een stuk beter is als de kinderen plezier hebben. Je kinderen de hele dag bezig houden, dat is soms best een uitdaging. Hoe zorg je ervoor dat ze zich niet vervelen? Het begint natuurlijk al bij het vinden van de perfecte vakantiebestemming. De kids willen een zwembad met glijbanen, veel speeltoestellen en boven aan het lijstje staat natuurlijk vermaak. Een animatieteam mag niet ontbreken wanneer je op vakantie gaat met de kinderen. Wil jij deze zomer genieten in Italië met de kids? Goed nieuws, want wij hebben de leukste bestemmingen voor je op een rijtje gezet.

Meedansen met mascotte Spotty!

Mascotte Spotty staat de kids al op te wachten bij aankomst op Orlando in Chianti. Deze grappige Dalmatiër is erg geliefd bij de jongste kampeerders. De kids gaan hier de vakantie van hun dromen tegemoet. Het enthousiaste animatieteam organiseert de hele dag door activiteiten. Van schilderen in de miniclub tot speurtochten, workshops en de minidisco met mascotte Spotty! Ze leren de tofste dansjes op de leukste nummers. Ook aan het zwembad is er altijd iets te beleven. De kinderen roetsjen van de glijbaan, duiken in het diepe water of spelen met hun kleine broertje of zusje in het aparte kinderbad. Als het aan de kinderen ligt, gaan ze nooit meer naar huis!

Knutselen met de kids bij Orlando in Chianti
Foto van Orlando in Chianti

Een droomvakantie bij Ca’Pasquali Village 

Een vakantie bij Ca’Pasquali betekent dolle pret. Hier is altijd iets te beleven. Vanaf het moment dat de kinderen het zwembad zien, zijn ze niet meer te houden. Ze kunnen niet wachten om het water in te springen. Wij snappen wel waarom. Het is hier een walhalla voor de kids! Je vindt hier verwarmde baden, een gigantisch klimtoetsel, een speciaal kinderbad en toffe glijbanen. De kids gaan dit fantastisch vinden. Ze klimmen en klauteren in de waterspeeltuin, trekken baantjes in het zwembad en houden een wedstrijdje bij de glijbanen. Wie is er als eerste beneden? Als de kids niet in het zwembad te vinden zijn, dan knutselen ze in de miniclub. Tijdens de zomerperiode trekt het animatieteam alles uit de kast om de kinderen een onvergetelijk verblijf te bezorgen.

Een droomvakantie bij Ca'Pasquali Village
Foto van Ca’Pasquali Village 

Glampen met de kids op Sardinië

Glampen op een eiland. Hoe bijzonder is dat! Reis met de kids naar Sardinië en beleef een vakantie uit duizenden. Bij Torre del Porticciolo is niks te veel gevraagd. Het animatieteam zorgt ervoor dat kids van iedere leeftijd zich optimaal vermaken. De allerkleinsten leren hun eerste dansmoves tijdens de babydans, de peuters maken de mooiste creaties in de miniclub en de tieners gaan op excursie. Kijk er niet raar van op als de kinderen binnen no-time nieuwe vakantievriendjes- en vriendinnetjes hebben gemaakt. Niet alleen de kids hebben de tijd van hun leven. Zelf doe je mee met de aquagym in de ochtend en sla je een balletje op het tennisveld tijdens een sporttoernooi.

De kids spelen in het water bij Torre del Porticciolo
Torre del Porticciolo

Wil jij deze zomer vertoeven in een Airlodge met de kids? Hier vind je de leukste bestemmingen met animatie in Italië!

Wil jij jouw glamping ervaringen met ons delen?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Pagina delen

Airlodge.nl