Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Blog over de Airlodge: slapen met uitzicht op de sterrenhemel!

Over Airdreamer

De ideale mix van een tent en cottage

Over Airdreamer

De ideale mix van een tent en cottage

De Airdreamer is dé nieuwe glamping accommodatie van Vacanceselect. Het is de ideale luxe kampeeraccommodatie voor een op en top glamping vakantie met vrienden of familie. De ruime Airdreamer is de ultieme combinatie van een tent en cottage. Een echte eyecatcher! Deze accommodatie heeft net als de Airlodge twee verdiepingen en is natuurlijk ook van alle moderne gemakken voorzien.

“De Airdreamer is een superdeluxe glamping accommodatie. Van alle gemakken voorzien en evengoed lekker slapen in een tent.”

Interieur van de Airdreamer

Bij de Airdreamer vind je de woonvertrekken beneden. Er is een aparte keuken met gezellige eethoek, en buiten staat op het overdekte terras een picknicktafel voor je klaar. Het ingerichte keukenblok is van alle gemakken voorzien, waaronder een gastoestel en koelkast. Beneden vind je ook de badkamer: voorzien van douche, wastafel en toilet. De drie slaaptenten bevinden zich op de bovenverdieping die te bereiken is met een mooie houten trap. Elke tent beschikt over twee comfortabele bedden. Door het slapen in de tentjes zul je bij deze luxe accommodatie evengoed het ouderwetse kampeergevoel ervaren!

Airlodge.nl