Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs
  • Volg Airlodge.nl

Blikvanger op de camping

Bekijk het aanbod »

Over Airlodge

Suzan Brieffies

''Super-de-luxe slapen onder tentdoek, met uitzicht op de sterrenhemel! Lees hier alles over de Airlodge.''

Bekijk het aanbod »

Over Airlodge

Slaap jij binnenkort in deze gave accommodatie?

De Airlodge is een ruime en luxe ingerichte glamping accommodatie van 24 m², waarvan 12 m² beneden, en 12 m² boven. Je leest het goed, de Airlodge heeft een bovenverdieping! Dat is wat deze luxe kampeeraccommodatie zo bijzonder maakt. De Airlodge is van alle gemakken voorzien, en geschikt voor maximaal vier personen. Het houten terras met tuinmeubilair staat garant voor gezellige, zwoele zomeravonden.

“De Airlodge is een enorm leuke accommodatie, met veel privacy en van alle gemakken voorzien!”

Interieur van de Airlodge

De benedenverdieping van de Airlodge bestaat uit een mooie, gezellige eethoek en een compleet ingerichte keuken. Bij het keukenblok heb je stromend water, een gastoestel en een koelkast. Alles om zelf een lekkere maaltijd te koken bij de accommodatie. De Airlodge beschikt ook over een eigen badkamer, wat het echt glamping maakt. De badkamer heeft een douchecabine, toilet en een wastafel met spiegel. En waar je gaat slapen? Fantastisch voor de kinderen: ze slapen in een heuse bedstee!

Op de bovenverdieping is er een slaapkamer met een comfortabel tweepersoonsbed, met uitzicht op de sterrenhemel. Super romantisch! Op het balkon staat een gezellig zitje voor je klaar.

Ontdek het zelf in deze beelden van de Airlodge.

 

Airlodge kenmerken

  • 24 m2
  • 4 personen

 

 Ruime, houten accommodatie

 Twee verdiepingen

 Compleet ingericht

 Eigen badkamer

Social media

Airlodge.nl