Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Blog over de Airlodge: slapen met uitzicht op de sterrenhemel!

De Airlodge is een ruime en luxe ingerichte glamping accommodatie van 24 m², waarvan 12 m² beneden, en 12 m² boven. Je leest het goed, de Airlodge heeft een bovenverdieping! Dat is wat deze luxe kampeeraccommodatie zo bijzonder maakt. De Airlodge is van alle gemakken voorzien, en geschikt voor maximaal vier personen. Het houten terras met tuinmeubilair staat garant voor gezellige, zwoele zomeravonden.

“De Airlodge is een enorm leuke accommodatie, met veel privacy en van alle gemakken voorzien!”

Interieur van de Airlodge

De benedenverdieping van de Airlodge bestaat uit een mooie, gezellige eethoek en een compleet ingerichte keuken. Bij het keukenblok heb je stromend water, een gastoestel en een koelkast. Alles om zelf een lekkere maaltijd te koken bij de accommodatie. De Airlodge beschikt ook over een eigen badkamer, wat het echt glamping maakt. De badkamer heeft een douchecabine, toilet en een wastafel met spiegel. En waar je gaat slapen? Fantastisch voor de kinderen: ze slapen in een heuse bedstee!

Op de bovenverdieping is er een slaapkamer met een comfortabel tweepersoonsbed, met uitzicht op de sterrenhemel. Super romantisch! Op het balkon staat een gezellig zitje voor je klaar.

Ontdek het zelf in deze beelden van de Airlodge.

Airlodge kenmerken

  • 24 m2
  • 4 personen

 

 Ruime, houten accommodatie

 Twee verdiepingen

 Compleet ingericht

 Eigen badkamer

Pagina delen

Centro Vacanze San Marino - Airlodge.nl
7,3

Centro Vacanze San Marino

San Marino, Italië

  • Aan de Adriatische Kust
  • Topfaciliteiten
  • Veel sportfaciliteiten

Camping Centro Vacanze San Marino ligt vlakbij het historische San Marino. De stad staat bekend om zijn kleine Italiaanse restaurantjes waar je uitzicht hebt op de Adriatische kust.

Airlodge.nl