Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Blog over de Airlodge: slapen met uitzicht op de sterrenhemel!

Airlodge huren aan het Gardameer

Jaarlijks gaan er weer duizenden Nederlanders op vakantie richting het Gardameer. Het liefst zoeken we daar een camping op en gaan we heerlijk kamperen. Ook vakantiehuisjes worden steeds populairder. Voor de mensen die nog zitten te twijfelen tussen deze twee accommodaties hebben wij de oplossing. Op Airlodge.nl kun je namelijk een Airlodge huren aan het Gardameer!

Wat is een Airlodge?

De Airlodge is de perfecte combinatie tussen een vakantiehuis en een tent: van buiten is het een extra grote tent, maar van binnen heb je alle ruimte van een huisje. Een volledig unieke vakantieaccommodatie, verdeelt over twee verdiepingen. Door de canvas buitenkant voelt de lodge echt aan als een tent: je kan de zijden ook helemaal openklappen voor dat echte buitenleven van de camping.

Binnen in de tent vind je op de benedenverdieping een ruime keuken met eettafel, een volledig ingericht sanitair en de kids slapen in een heuse bedstee! Boven in de tent vind je een comfortabel tweepersoonsbed. Bovendien is de bovenruimte net zo ruim als beneden en kun je rondom het bed (rechtop) staan! Vanaf de bovenverdieping kun je ook terecht komen op het balkon. Hier geniet je ’s avonds van de warme Italiaanse lucht en heb je misschien wel zicht op het Gardameer! Beneden kun je er ook voor kiezen om te eten op het vlonderterras. Deze is voorzien van een complete, comfortabele tuinset en een parasol.

Een Airlodge huren aan het Gardameer

De Airlodge is nog een nieuwe accommodatie van VacanceSelect en momenteel is hij al te vinden op twee locaties aan het Gardameer. Beide campings liggen wel direcht aan het meer, waardoor je volop van haar faciliteiten kunt genieten. Of je nu een actieve watersporter of een relaxte strandganger bent: het Gardameer is perfect voor jou!

Het meer is prachtig blauw en strekt zich uit over zo’n 270 km2 en leent zich daarom perfect voor allerlei soorten watersporters. Zeilen, motorbootjes, maar ook jetski’s en waterskiën behoren tot de mogelijkheden. Daarnaast kun je natuurlijk ook heerlijk zwemmen of pootjebaden vanaf het strand van de camping.

Hoewel het meer op zich al zorgt voor een perfecte vakantie, kunnen mensen die een Airlodge huren aan het Gardameer ook genieten van de omgeving. De natuur rondom het meer is prachtig groen, afgewisseld met ruige rotsen. Daarnaast vind je er ook nog allerlei authentieke dorpjes, zoals Limone en Castelnuovo.

Kortom: wie nog zoekt naar de perfecte vakantie kiest voor een Airlodge aan het Gardameer!

Airlodge.nl