Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Blog over de Airlodge: slapen met uitzicht op de sterrenhemel!

Airlodge huren in Italië

Een echte Italië-liefhebber en ben jij op zoek naar iets nieuws? Ga dan eens kamperen in een Airlodge! Het is de perfecte hybride van luxe en kamperen.  Een Airlodge is eigenlijk een tent met twee verdiepingen. Dit genereert extra ruimte voor comfort. Een Airlodge huren in Italië combineert het relaxte gevoel van de Italiaanse cultuur met een luxe verblijf. Zo maak je jouw vakantie in Italië tot een onvergetelijke ervaring!

De Airlodge: comfortabel kamperen

Wie aankomt op de camping, ziet zijn Airlodge waarschijnlijk al van ver af staan. Een tent met twee verdiepingen is nou eenmaal een opvallende verschijning. Eenmaal binnen voelt de tent aan als een waar huis onder canvas: hij is van alle gemakken voorzien. Zo vind je op de benedenverdieping je eigen sanitair, inclusief douche, een keuken met eettafel en een bedstee voor de kids. Wie de trap naar boven neemt komt in een ruime slaapcabine terecht met een comfortabel bed waar je nog in ruime mate omheen kunt lopen.

Naast de enorme ruimte binnen, kun je van de Airlodge ook volop buiten genieten! Met zowel een ruim gemeubileerd vlonderterras als een heus balkon geniet jij onder de Italiaanse sterrenhemel van jouw vakantie!

Een Airlodge huren in Italië

Wie op vakantie gaat om te ontspannen kiest voor een vakantie in Italië! Tijdens jouw kampeeravontuur in een Airlodge in een van de vele Italiaanse streken haal je alles uit je vakantie. Door het canvasdoek wordt je gewekt door de vogels uit de omgeving, waardoor je algauw de regio kunt gaan verkennen. Verblijf je bijvoorbeeld in Toscane? Dan geniet je van de natuur in de groene heuvels, bezoek je steden als Florence, Rome en Pisa of ga je naar de Middellandse Zee voor een dagje strand!

De meeste Italië-gangers kiezen tijdens hun vakantie voor het Gardameer: zo’n beetje het beroemdste meer van Europa! Kamperen voor dit meer staat garant voor waterplezier. Of je nu liever zwemt, vaart of pootje baadt: het kan allemaal. De rand van het meer staat volgebouwd met campings in alle soorten en maten: groot, klein, luxe, basic: zo is er voor iedereen wel een geschikte plaats!

Een andere mooie bestemming in Italië is de Adriatische kust. Deze loopt langs de gehele oostkust van de laars, maar wordt toch vooral in het noorden veel bezocht. Hier vind je namelijk ook de stad der romantiek: Venetië. Een van de meest bezochte steden op aarde en eigenlijk een unieke bezienswaardigheid op zich. Een stad die volledig bij elkaar wordt gehouden door rivieren en bruggen.

Ook een Airlodge huren in Italie? Bekijk dan snel ons aanbod!

Airlodge.nl