Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Blog over de Airlodge: slapen met uitzicht op de sterrenhemel!

Airlodge huren in Nederland

Een unieke kampeervakantie in eigen land? Dat beleef je in een Airlodge! De Airlodge is de unieke combinatie tussen een huisje en een tent. Twee verdiepingen, een balkon en een terras onder stoer en stevig canvas: authentiek kamperen maar dan anders.

Wat is een Airlodge?

Een Airlodge is een tent die uit twee verdiepingen bestaat. De buitenkant is van stoer canvas opgezet op een stevig houten frame. Op de benedenverdieping vind je een complete keuken en badkamer met douche en toilet. Daarnaast staat hier ook de bedstee die slaapruimte biedt aan twee personen. Op de bovenverdieping is de master-bedroom: een tweepersoons boxspring en een balkon met luxe stoelen.

Het stevige houten frame en de complete inrichting maakt dat de lodge aanvoelt als een huis, terwijl het canvas het kamperen benadrukt. Het fijne aan het canvas is, is dat het helemaal opengevouwen kan: hierdoor haal je buiten naar binnen en kun je voor je gevoel buiten koken. En ook op de eerste verdieping stap je zo uit je bed naar buiten het balkon op.

Een Airlodge huren in Nederland

Kamperen in eigen land: eigenlijk net zo leuk. Op dit moment kun je al een Airlodge huren in Nederland op één camping. Namelijk camping “Panorama Gulperberg” in het zuiden van Limburg. Een leuke plek om te ontdekken, omdat dit de enige plek in Nederland is die je als bergachtig zou kunnen omschrijven. Daarnaast ligt Maastricht ook nog om de hoek. Maastricht is een stad met een leuke geschiedenis waar genoeg te ontdekken valt voor jong en oud. Zo kun je bijvoorbeeld de ondergrondse tunnels ontdekken (kazematten) met een gids. Deze tunnels zijn al eeuwen oud en speelden een belangrijke rol tijdens verschillende oorlogen.

Daarnaast ben je vanuit je Airlodge ook zo over de grens en kun je een dagje Duitsland ontdekken, of België. Wandelliefhebbers beklimmen de Vaalserberg en bezoeken het drielandenpunt. Zuid-Limburg staat ook bekend om haar prachtige groene natuur, eeuwenoude holle wegen, plateaus en grotten.

Door de bourgondische sfeer van de omgeving geeft een Airlodge huren in Nederland je een gevoel dat je in het buitenland op vakantie zit. Heerlijk genieten van vlaaien, chocola maar ook van goede wijn doe je natuurlijk het bes top je houten vlonderterras!

8

Orbetello Village

Familie Voskuil, 20 mei 2019

Mooie locatie

Ervaring

De camping ligt op een mooie locatie. Dichtbij het strand en de ligging van de safaritentennis prima. Op de camping is alles wat je nodig hebt. Een winkeltje, barretje, restaurant, zwembad en speeltuintjes.

Tips in de omgeving

Het strand is al mooi. Het plaatsje porto s Stefano is een mooi havenplaatsje. Overal zijn uitzichtpunten en de plaatsjes orbetello en porto Ercole is leuk om een bezoekje te brengen.

Bezocht Orbetello Village in september 2018 met partner.

Bestemming bekijken

Pagina delen

Airlodge.nl