Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Blog over de Airlodge: slapen met uitzicht op de sterrenhemel!

Airlodge Huren

Ben je dol op kamperen, maar wil jij ook wel eens iets nieuws proberen? Kan het jou tijdens de vakantie niet gek genoeg? Dan kun je voor deze zomer een Airlodge huren! Dat is kamperen op twee verdiepingen: een echt uitkijkpunt over de camping!

De Airlodge: lekker veel ruimte!

Een Airlodge huren is vakantie vieren in de blikvanger van de camping. Door zijn twee verdiepingen torent hij overal boven uit. Maar ook van binnen heeft deze indeling vele voordelen: zo heb je extra ruimte voor bijvoorbeeld het eigen sanitair of een compleet ingerichte keuken! Deze vindt je samen met de slaapplaats voor de kinderen en een eetruimte namelijk op de benedenverdieping. De slaapplaats van de kinderen is ook zeker noemenswaardig: zij slapen namelijk in een echte bedstee!

De gehele inrichting heeft een houten look, omringt door een canvas buitenkant: hierdoor voelt het ook nog heel huislijk aan! Ook de bovenverdieping is bijzonder: de master bedroom! Een comfortabel tweepersoonsbed in een ruime slaapkamer, met een ruim balkon: hier kun je ’s avonds nog genieten van de sterrenhemel.

Ook op de benedenverdieping kun je ’s avonds lekker buitenleven: op het grote vlonder terras voor de airlodge staat namelijk al een volledige set tuinmeubilair voor je klaar. Door de tentdoeken beneden helemaal open te gooien trek je de keuken als het ware bij het terras, waardoor je al bijna buiten kookt!

Een Airlodge huren via Airlodge.nl

Zie jij jezelf al helemaal zitten op het balkon van de Airlodge? Momenteel is vind je op de websites al verschillende campings in Nederland en Italië te vinden. Op deze site kun je vast rondrijken om een voor jou geschikte camping te vinden, en vervolgens kun je bij onze aanbieder jouw ideale vakantiestekje boeken! Nog niet helemaal overtuigd? Kijk dan op het blog voor wat meer inspiratie over een vakantie in een Airlodge!

Airlodge kenmerken

  • 24 m2
  • 4 personen

 

 Ruime, houten accommodatie

 Twee verdiepingen

 Compleet ingericht

 Eigen badkamer

Blu International Camping - Airlodge.nl
8,7

Blu International Camping

Rome, Italië

  • Familiegericht
  • Aan het Bolsenameer
  • Groot zwembad

Familiecamping Blu International Camping ligt aan het Bolsenameer! In de avond geniet je samen met het gezin van lekkere streekgerechten onder het genot van een glas wijn.

Pagina delen

Airlodge.nl