Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Blog over de Airlodge: slapen met uitzicht op de sterrenhemel!

Glamping in een Airlodge

Van de term Glamping heb je misschien al eens gehoord. Het is dé nieuwe manier van kamperen. De Airlodge is een overduidelijke glamping accommodatie. Glamourous kamperen: dat doe je op en top in een unieke accommodatie. en uniek, dat is de Airlodge zeker: een hybride van een tent en een huisje en dat verdeeld over twee verdiepingen. Wie wel houdt van een beetje glamour, luxe en comfort kiest daarom voor Glamping in een Airlodge!

Glamping? Wat is dat?

Door veel mensen wordt het omschreven als een trend op kampeergebied, maar wat ons betreft is het een blijvertje. Als je het woord voor het eerst hoort, klinkt de combinatie van glamour en kamperen je misschien een beetje vreemd in de oren. Maar anno 2017 zijn er al vele campings waar de term “Glamping” een waar begrip is. Waar vroeger kamperen nog echt voor ontberingen stond, zoals koude nachten in een te krappe tent, lekke luchtbedden en koken op een enkel gaspitje, kun je tegenwoordig een accommodatie huren die van alle gemakken is voorzien.

Nou kun je zeggen dat de stacaravan hierin toch ook al aardig lang een rol speelt, maar het leuke aan glamping is dat het gewoon in een tent kan! Een stacaravan heeft toch al gauw wat weg van een huisje en geeft je alweer wat meer binnengevoel. Bij Glamping draait het echt om het natuurgevoel dat kamperen je geeft, in combinatie met een eigen keuken en fijne bedden.

Een Airlodge

Glamping in een Airlodge is misschien wel het toppunt van ‘glamperen’. Want onder de definitie van glamour valt ook wel een beetje de term ‘schitteren’ of ‘opvallen’. En opvallend is een Airlodge zeker. Een volledig houten frame omringd door stoer canvas tentdoek en dat op twee verdiepingen: dat zie je nou niet vaak. Deze nieuwe manier van luxe kamperen is daarnaast ook nog eens van alle gemakken voorzien.

Zo is de benedenverdieping ruim ingericht met een compleet ingerichte keuken (met koelkast), een badkamer voorzien van toilet en douche en een bedstee waar de kids heerlijk kunnen slapen. Daarnaast vind je in de keuken een gezellige eethoek waar je met zijn allen aan tafel kan gaan. Liever buiten eten? Dat kan op het houten terras met een complete set tuinmeubilair.

Als je de houten trap opklimt naar de eerste verdieping vind je een comfortabel tweepersoonsbed. Het dak heeft twee doorzichtige openingen, waardoor je kunt slapen onder de sterrenhemel en ’s ochtends stap je uit je bed het houten balkon op: als dat geen genieten is.

Hoewel al deze luxe je sterk de indruk geeft van een huisje, is de Airlodge een echte tent. het canvas is zowel aan de voor als aan de zijkanten in zijn geheel op te rollen, waardoor je je terras verlengt de keuken in! Dus wie kiest voor glamour, comfort, luxe, maar ook voor stoer kamperen; kiest voor Glamping in een Airlodge!

Airlodge.nl