Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Blog over de Airlodge: slapen met uitzicht op de sterrenhemel!

Wat is een Airdreamer?

Met vrienden op vakantie en op zoek naar een unieke accommodatie? Dan is de Airdreamer het overwegen waard. Een huisje, maar eigenlijk ook een tent. Canvas wanden omringen een stevig houten frame, waardoor je het stoere kampeergevoel combineert met de luxe van een vakantievilla. Net als de Airlodge, heeft een Airdreamer twee verdiepingen, maar zij is veel ruimer opgezet en biedt daardoor ruimte aan meer mensen.

De Airdreamer: een tent of een huisje?

De Airdreamer is door haar uiterlijk een echte blikvanger op de camping. Naast dat ze twee verdiepingen heeft, is haar bovenverdieping ook nog eens verdeeld in drie slaapcabines die ieder weer op een tent lijken. In iedere tent staat twee comfortabele bedden. De tenten zijn te bereiken door de externe houten trap en worden met elkaar verbonden door een houten overloop.

Op de benedenverdieping heeft iedere toren haar eigen doel. Zo heeft de keuken haar eigen tent, evenals het sanitair. Onder de laatste slaapcabine vind je een overdekt terras.

De keuken is ook in de Airdreamer compleet ingericht: een grote koelkast, een gaspit en een kraan. Daarnaast is er ook voldoende servies en keukengerei voor zes personen. In de keuken is er ook een gezellige eethoek aanwezig. Hier kun je met zijn allen heerlijk aan tafel als het weer iets minder mooi is. Maar ook op het terras is het goed toeven. Deze is overdekt, maar wel open.

Extra prettig is het eigen sanitair van de Airdreamer: een ruime badkamer met douche, toilet en wastafel. Geen gesleep met toilettassen over de camping, of in de rij wachten tot er een douche vrij is. Dat geeft een extra luxe gevoel. Doordat je slaapt in drie kleine tentjes op de bovenverdieping, voelt het alsof je op een soort minicamping bent, binnen de camping. Zo ben je toch samen op vakantie, maar heb je ook de privacy van je eigen slaapkamer.

Momenteel is de Airlodge al te vinden op verschillende campings in Italië en een in Nederland.

Airdreamer kenmerken

  • 58 m2
  • 6 personen

 

 Mix van cottage en tent

 Twee verdiepingen

 Knusse slaaptenten

 Keuken en privé badkamer

Pagina delen

Panorama Gulperberg - Airlodge.nl
7

Panorama Gulperberg

Nederland

  • Familiecamping
  • In Zuid-Limburg
  • Zwembad met kinderbad

Camping Gulperberg is een gezellige gezinscamping in Gulpen, in het heuvelachtige zuiden van Limburg. Vanaf hier geniet je van een prachtig uitzicht op het drielandenpunt!

Airlodge.nl