Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Blog over de Airlodge: slapen met uitzicht op de sterrenhemel!

Uitgelicht: Blu International Camping

Lachende kinderen in het water, roetsjend van de glijbaan in de speeltuin terwijl je zelf aan de rand van het zwembad aan het genieten bent van het heerlijke weer! Dat klinkt toch als een heerlijke vakantie? En die vind je bij… Blu International Camping! In dit blog licht ik deze camping graag uit, want het is een pareltje die je absoluut een keer moet bezoeken!

Blu International Camping

Aan het Bolsenameer in Italië vind je deze camping. Een prachtige camping, omgeven door pijnbomen waar je in de Airlodge kunt genieten in de avond. Want stel je voor, als je ’s ochtends wakker wordt en de zonnestralen als door het raam naar binnen ziet schijnen. Je wilt niets anders dan naar buiten en terwijl de kinderen langzaam in de bedstee wakker worden, geniet je even van de rust op de veranda. En de avonden, waar je tot in de late uurtjes heerlijke buiten kunt zitten. Dat de zon ondergaat en de kaarsjes op tafel aangezet worden. Met een glaasje wijn en en heerlijke Italiaanse hapjes is elke avond een cadeautje!

Blu international camping

Familievakantie

Een camping direct aan een meer, dat vinden de kinderen natuurlijk helemaal geweldig! Direct uit bed de zwemkleding aan en ze ziet ze aan de ontbijttafel al popelen om het water in te springen. Ja, zij vinden het te gek! Of zwemmen ze liever in het zwembad?

Blu international camping zwembad

Op stap in de omgeving

Tijdens de vakantie wil je natuurlijk niet alleen op de camping blijven, dagje uit om de omgeving te ontdekken is een must! En al helemaal in de omgeving van Blu International Camping. Je kunt alle kanten op. Bezoek Rome, of rijd naar het noorden om de beroemde steden in Toscane te bekijken. Florence, Siena of Grosseto? Of onderneem een wandeling in de omgeving!

Kortom, Blu International Camping is een camping voor jong en oud, voor iedereen die meer van Italië wil ontdekken en wilt genieten van de Italiaanse rust en cultuur! Wanneer zien we jou daar?

Wil jij jouw glamping ervaringen met ons delen?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Airlodge.nl