Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Blog over de Airlodge: slapen met uitzicht op de sterrenhemel!

Vakantie vieren in een Airlodge aan het Gardameer

Een uitzicht om van te genieten. Dat willen we allemaal als we op vakantie gaan. In Italië geen gebrek als het gaat om een airlodge en mooie gebieden. Zo heb je de mogelijkheid om aan het Gardameer te zitten. In dit blog licht ik twee airlodgebestemmingen aan het Gardameer voor je uit!

La Rocca

Op Camping La Rocca kun je genieten van het Italiaanse leven, een echte terrassencamping met olijfbomen. Maar dat is nog niet alles, want vanaf de veranda heb je een prachtig uitzicht op het Gardameer. De camping ligt namelijk tegen de heuvel aan. Naast dat je vanaf het terras het meer kunt bewonderen, is het ook heerlijk vertoeven geblazen aan het meer. Hier kun je heerlijk tot rust komen en genieten van het uitzicht waar je veel bootjes en watersporters voorbij zult zien komen. Voor kinderen is er genoeg vermaak, met een zwembad, speeltuin, sportveld en animatieclub.

Wanneer je toe bent aan een lekker Italiaans ijsje dan kan je langs het meer een wandeling maken naar het plaatsje Garda. Een ander plaatsje dat in de buurt ligt is Bardolino dat bekend staat om de wijn. Hier kun je de grote, prachtige wijnvelden van dichtbij bewonderen. Op de terugweg kun je zowel vanuit Garda als Bardolino het Gardameer over met een draagvleugelboot. Een bijzondere ervaring: zo zie je het Gardameer weer eens vanuit een ander perspectief.

Camping La Rocca Gardameer

Weekend

Camping Weekend is de andere airlodge locatie die zo goed als tegen het Gardameer aanligt. Bij deze terrassencamping zit je tussen de palmbomen en olijfbomen in. Terwijl je lekker baantjes trekt in het zwembad of even in de zon ligt kun je genieten van een fantastisch uitzicht op het Gardameer. Voor de kinderen is er een speeltuin, animatieteam en ’s avonds kunnen zij naar de disco.

De camping ligt in het plaatsje San Felice del Benaco, waar je moet zijn als je op zoek bent naar goede Italiaanse olijfolie. Voor lekker eten kun je terecht in Salò en Portese. In Salò is het erg gezellig om te borrelen met een hapje op de promenade, waar je in Portese bij het haventje aan het juiste adres bent.

Vakantie vieren in een Airlodge aan het Gardameer

Wil jij jouw glamping ervaringen met ons delen?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Airlodge.nl