Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Blog over de Airlodge: slapen met uitzicht op de sterrenhemel!

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Hieronder vind je de 5 meest gestelde vragen aan ons van onze bezoekers. Heb je ook een vraag over de website of over de Airlodge maar staat jouw vraag hier niet tussen? Neem dan vooral contact met ons op. We beantwoorden je vraag zo snel mogelijk.

Staat de Airlodge ook op campings met animatie?

Op bijna alle campings in het aanbod is er een animatieprogramma. Dit verschilt wel per camping, van miniclub tot de hele dag door activiteiten voor jong en oud. Op de camping pagina van de aanbieder kun je hier meer informatie over vinden.

Wat moet ik mee nemen bij een vakantie in een Airlodge?

Alleen een koffer met je kleding en dagelijkse benodigdheden! De Airlodge is voorzien van comfortabele bedden, complete inventaris en ook de keuken is van alle gemakken voorzien. Wat je wel zelf mee kunt nemen is een keuken- en linnenpakket, hoewel dit vaak ook via de camping te huur is.

Heeft de Airlodge eigen sanitair?

Ja zeker! De Airlodge beschikt over een badkamer met douche, toilet en wastafel met spiegel. Wandelingen naar het toiletgebouw zijn dus niet meer nodig.

Ik wil ook een Airlodge op mijn camping. Hoe kan ik dit regelen?

We raden je aan om dan contact op te nemen met de aanbieder Vacanceselect. Zij hebben deze accommodatie ontworpen en kunnen je hier mee verder helpen!

Mag mijn hond mee in de Airlodge?

Dat verschilt per camping. In het zoekfilter op de pagina met onze bestemmingen kun je zoeken op campings waarbij huisdieren zijn toegestaan. Check voor de zekerheid altijd nog even of je trouwe viervoeter ook in de Airlodge welkom is op die camping. Vergeet niet om je bij boeking aan te geven dat je je hond mee neemt!

Pagina delen

Adriano Village - Airlodge.nl NieuwBest deal
7

Adriano Village

Adriatische kust, Italië

Een bruisende camping met een gigantisch zwembad. En in een mum van tijd ben je op het strand. Slaap in een Airlodge op Adriano Village.

Airlodge.nl