Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Blog over de Airlodge: slapen met uitzicht op de sterrenhemel!

Vier voordelen aan vakantie vieren in de herfstperiode!

Het zomerse kleurtje is er weer bijna vanaf, ijsjes worden verruild voor stamppot en de lange broek kan weer uit de kast getrokken worden. Of toch niet? Want waarom zou je bij de pakken neer gaan zitten als een van onze prachtige Airlodges op jou staat te wachten? Benieuwd welke voordelen er zijn aan het boeken van je vakantie in het najaar? Lees dan met me mee!

Het scheelt een slok op een borrel

Een van de meest voor de hand liggende maar zeker niet onbelangrijk is dat het natuurlijk relatief goedkoop is. Want geef nu toe: we zijn en blijven Nederlanders en als het goedkoper kan, dan hebben we dat graag. Eerlijk is eerlijk; luxe kamperen in een van onze Airlodges én vrijuit kunnen genieten dat willen we natuurlijk allemaal, maar wel voor een betaalbare prijs.

Airlodge - Vakantie vieren in de herfstperiodeFoto van Camping Europing

Ultiem tot rust komen

Na je drukke jaar ben je wel toe aan wat ontspanning. In het najaar is het op een van onze toplocaties niet alleen nog steeds lekker weer, maar ervaar je ook een heerlijke rust. De massa is op vakantie geweest in de maanden juli en augustus waardoor je kunt genieten van welverdiende kalmte. Geen race tegen de klok om een ligbedje te bemachtigen bij het zwembad. Door de afgenomen drukte hebben de eigenaren bovendien nog wat tijd over voor dat extra beetje persoonlijk contact. Je kunt nu een gezellig praatje maken met de barman of met die leuke Italiaanse dame die jullie steeds gedag zegt. Onze locaties zijn geopend in de herfst dus hier kun je gewoon terecht voor jouw ultieme vakantie!

Village Conca d'Oro - In september ertussenuitFoto van Village Conca d’Oro 

Lichtpuntje richting de druilerige maanden

De bladeren vallen van de bomen en de parasol wordt verruild voor de paraplu. Juist nu is het lekker om uit te kijken naar je vakantie. Niets is lekkerder om af te tellen naar een vakantie en zeker als iedereen om je heen al is geweest. Want wanneer je in Nederland zonder paraplu de deur niet uit kan, zit jij straks lekker in het zonnetje te genieten van een goed glas wijn!

Wijn proeven in Toscane - Vakantie vieren in de herfstperiodeFoto van Kelsey Knight via Unsplash

Voorjaar staat alweer bijna voor de deur

Met een vakantie in de herfstmaanden is het één keer knipperen en het is weer voorjaar!  Dat sombere herfstweer daar staan weinig mensen om te springen. Je vakantie plannen in de herfstperiode zorgt dat je even een onderbreking hebt en er in de koude wintermaanden weer tegenaan kunt. Voor je het weet loop je in je zomerjurkje door het park en geniet je van de opkomende bloemen en fluitende vogeltjes!

Piazza-di-S. Francesco-Montepulciano-ItalyFoto van Rowan Heuvel via Unsplash 

Voor het op vakantie gaan zelf hebben we je niet hoeven overtuigen. Want geef nou toe, wie houdt er niet van vakantie? Wel heb je nu extra redenen om in die druilerige herfstperiode een heerlijke vakantie te boeken. Waar gaat je reis naartoe? Wordt het Sardinië, Toscane of toch Rome? Neem hier een kijkje bij onze verschillende prachtlocaties!

Wil jij jouw glamping ervaringen met ons delen?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Pagina delen

Airlodge.nl