Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Blog over de Airlodge: slapen met uitzicht op de sterrenhemel!

Waarom kiezen voor een Airlodgevakantie in 2021?

Een vakantie klinkt nu al heerlijk in de oren. Het dagdromen is nog niet gestopt of de vakantieplannen worden al in gang gezet. Nu kan die vakantievoorpret, natuurlijk al van start gaan! Kijk vast in het rond voor komende zomer in het jaar 2021, dan kunnen we daar binnenkort proostend het nieuwe jaar mee in. Nu kunnen we er natuurlijk niet op uit, door alle COVID-19 maatregelen, maar wij delen in ieder geval de leukste ideeën met jou! Airlodges zijn nog niet heel bekend onder families, maar zullen wel zorgen voor een ultieme vakantiebeleving. Je bent direct op een unieke vakantie, waar op en top genoten kan worden. Ben jij benieuwd waarom jij moet kiezen voor een vakantie in een Airlodge? Lees dan zeker mee!

1. Een zee aan ruimte

Deze te gekke Airlodges hebben een bovenverdieping. Je las dit zeker goed, een bovenverdieping?! Dit zie en maak je niet vaak mee, wat natuurlijk direct iets is wat voor extra vakantieplezier zal zorgen. De Airlodges beschikken over 24 m², kortom passen hier gemakkelijk 4 personen in! Wie neem jij uiteindelijk allemaal mee op vakantie in 2021?

airlodge avond gezin

Foto van Airlodge

2. De “nachtwacht” bekijken

Wat zo cool aan deze lodges is, is dat je in de nacht uitkijkt op een sterrenhemel. Je hebt namelijk een ‘open’ dak, waardoor je gedurende de nacht een prachtig uitzicht hebt. Je kan eten, slapen, verhalen vertellen en relaxen onder een zee van sterren. Met wie wil jij dit moment delen?

airlodge-garda

Foto van Garda

3. Inside and out

De Airlodge is van alle gemakken voorzien. Het houten terras met tuinmeubilair staat garant voor gezellige, zwoele zomeravonden. En binnenin de Airlodge word je verwend door het interieur. Er is een gezellige eethoek, een compleet ingerichte keuken, een gezellige woonkamer/slaapkamer en een heerlijke badkamer. Dit zorgt kortom voor een échte Glampingsfeer! Met wie deel jij deze lodge?

airlodge eettafel en terras

Camping Orlando in Chianti

4. Overspoeling van comfort en romantiek

In de Airlodge staat alles garant voor privacy en die ontvang je ook. Je kan heerlijk chillen in de woonkamer, slaapkamer en op het gezellige terras. Breng de warme zomeravonden door met je geliefden op het zitje van het terras. De romantiek spat er hier in de avonden vanaf, zodra de sterrenhemel verschenen is! Een geweldige vakantie in onze ogen.

airlodge balkon

Camping Orlando in Chianti

5. De wildernis rondom

De Airlodges zijn altijd op prachtige plekken gelegen. Hierdoor kijk je altijd uit op een prachtige sterrenhemel en de natuur rondom. Je kan verblijven in een Airlodge in een bos of compleet ergens anders, dat verschilt per camping natuurlijk! Uiteindelijk breng je bij alle Airlodges een geweldige vakantie door.

Om welke reden boek jij een Airlodge voor 2021?

Wil jij jouw glamping ervaringen met ons delen?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Pagina delen

Airlodge.nl