Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Blog over de Airlodge: slapen met uitzicht op de sterrenhemel!

Wat maakt een vakantie in eigen land zo leuk?

De regels zijn de komende tijd weer wat extra aangescherpt, maar dat bederft de vakantiespirit zeker niet. Ga eropuit in Nederland en beleef de Nederlandse sfeer op een geheel andere manier. De ochtenden worden heerlijk gestart met een feestelijk ontbijt, waarna je de dag vult met een van de vele coronaproof activiteiten. De avonden kan je doorbrengen met een heerlijke warme chocomelk. Zo maak je de leukste vakantiekiekjes met slagroom op je neus. Er zijn zoveel activiteiten die een vakantie in de herfst superleuk maken, wij hebben er in ieder geval een paar neergezet. Lees je gezellig mee?

De Nederlandse bossen verkennen

Nederland heeft prachtige bossen in de omgeving. Neem hier een mooie wandeling, terwijl je geniet van het prachtige uitzicht om je heen. Ren rond over de gevallen blaadjes en zoek naar alle schatten van de herfst. Met name de vele dennenappels, paddenstoelen en insecten zul je tegenkomen tijdens je tocht. Wellicht ontmoet je zelfs eekhoorntjes, herten, zwijnen en vele andere dieren. Breng een bezoekje aan het Het Speulder- en Sprielderbos. Hier kijk je zeker je ogen uit en maak je de mooiste vakantiekiekjes.

Bossen

Foto van Jonathan van den Broek via Unsplash

Een verfrissende ochtendwandeling

De ochtenden zijn vaker een drama met opstaan. Start daarom direct met een frisse wind op je gezicht, natuurlijk wel met een warme jas en sjaal om. Neem een lekkere wandeling langs de lege weilanden, terwijl je geniet van complete rust. Zo ben je in de ochtend actief bezig geweest en begint de dag gelijk goed.

Molens

Foto van Arjan de Jong via Unsplash

Vakantiekiekjes op de Pier

Nu zijn die buitenlandse foto’s niet zo snel mogelijk, maar ook in Nederland schiet je de mooiste vakantieplaatjes. Er zijn zoveel mooie plekken in Nederland die nog niet ontdekt zijn. Ga op zoektocht en en vergeet dan niet je camera. De Pier in Scheveningen is het prachtpareltje van Den Haag. In de avond gaan hier alle feestelijke verlichtingen aan, terwijl er een supergezellige sfeer hangt. Als je goed tegen koude voeten kan, dan trek je natuurlijk de schoenen uit en sluit je de avond af met een mooie strandwandeling.

Den Haag

Foto van Jan-Willem van Braak via Unsplash

De winkelstraten rondslenteren

Ook shoppen is een aanrader tijdens je vakantie. Haal een lekkere herfstige Pumkin Spice bij de Starbucks en word nog rustig wakker, terwijl je alle herfstkleren aan het bekijken bent. Eenmaal thuisgekomen laat je natuurlijk alle aanwinsten zien aan je vrienden en familie. Dan kan je na de vakantie in stijl deelnemen aan die online vergadering. We halen er in ieder geval het beste uit! Neem je mondkapje mee en shop de nieuwste trends.

Utrecht Centraal

Foto van Kleomenis Spyroglou via Unsplash

Een vakantie in eigen land, daar kijken wij al naar uit! In voor een campingtripje, neem dan een kijkje bij de gerelateerde bestemmingen.

Wil jij jouw glamping ervaringen met ons delen?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Pagina delen

Airlodge.nl